Boekhouding

Administratie. Als ondernemer heeft u er veel mee te maken.

Of u nu een kleine of een middelgrote onderneming aanstuurt. Een verzorgde administratie en boekhouding geven inzicht in de financiële en logistieke processen van uw bedrijf. U ziet waar u winst maakt, waar kansen liggen en waar u bespaart. Wij begeleiden u graag bij het verwerken van uw boekhouding of nemen u deze zorg geheel uit handen.

Wij kunnen voor u uw boekhouding opzetten in bijna ieder door u gewenst boekhoudpakket. Onze preferred suppliers op het gebied van boekhoudpakketten zijn Exact en Unit4, maar wij hebben uiteraard ook ervaring met de meeste andere boekhoudpakketten.

U bepaalt zelf hoe veel wij u uit handen zullen nemen bij het verwerken van uw administratie. Wij kunnen de complete administratie voor u verwerken, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook alleen een periodieke controle uitvoeren op uw boekhouding en u met raad bijstaan en indien nodig bijsturen.

Indien u dat wenst kunt u dagelijks online over onze schouder meekijken in uw boekhouding en via een zogenaamde online cockpit in één oogopslag zien hoe u er financieel voor staat. Deze cockpit kunt u ook op uw mobiele telefoon benaderen waardoor u sneller inzicht hebt in bijvoorbeeld uw openstaande posten en uw resultaat. Bovendien kunt u via de app facturen direct in uw boekhouding zetten door het maken van een foto. Zo hoeft u nooit meer uw boekstukken per periode te verzamelen en hoeft u nooit meer bonnen kwijt te raken in uw tas of portemonnee maar zet deze gelijk in uw boekhouding.