Onze specialisten

De specialisten van Claessen & Roelofs kenmerken zich vooral door hun ervaring,
gedrevenheid én hun grote liefde voor het vak.

Peter Claessen RB Partner

Peter is fiscaal gekneed door zijn jarenlange ervaring bij de grote accountantskantoren. Daarnaast is hij sinds tien jaar gecertificeerd Register Belastingadviseur. Hij begeleidt de klant met passie bij fiscale en ondernemersvraagstukken, zoals herstructurering, bedrijfsopvolging, financiering en verkoop van de onderneming. Zijn maatschappelijke betrokkenheid vertaalt zich in een aantal onbetaalde bestuursfuncties in het maatschappelijke veld.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag

Angela Roelofs RB Partner

Angela heeft, na haar HEAO opleiding, haar ervaring opgedaan bij haar werk binnen de accountancy. Zij is tevens gecertificeerd Register Belastingadviseur. Naast de interne organisatie van kantoor en haar samenstel- en fiscale werkzaamheden voor de klant, begeleidt zij ondernemers graag bij het opzetten, organiseren en automatiseren van hun financiële processen.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag

Arnold de Zwart Senior Fiscaal / Financieel medewerker

Arnold studeerde bedrijfseconomie aan de Haarlem Business School. Hij startte zijn carrière in 1996 bij RSM Niehe Lancée en heeft in 2005 de overstap gemaakt naar ons kantoor. Arnold heeft in 2008 de opleiding Belastingconsulent bij het Register van Belastingadviseurs voltooid. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiftes en het begeleiden van cliënten en medewerkers bij het verwerken van de financiële administratie.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag

Anja Haak Receptioniste / Secretaresse

Anja werkt sinds januari 2008 parttime als secretaresse en is samen met haar collega verantwoordelijk voor het secretariaat. Met veel plezier beantwoordt ze de telefoon, ontvangt het bezoek, beheert de agenda’s en verzorgt ze onze correspondentie.

Bereikbaar: maandag, woensdag, donderdag

Marion Wentink Receptioniste / Secretaresse

Sinds 2006 bemant Marion drie dagen in de week met veel plezier ons secretariaat. Zij is verantwoordelijk voor de ontvangst van onze cliënten, het telefoonverkeer en het verzorgen van de correspondentie.

Bereikbaar: dinsdag, woensdag, vrijdag

Richard Lindeman RBc Fiscaal / Financieel medewerker

Richard is vanaf 2012 werkzaam bij ons kantoor. Hij heeft 13 jaar ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften bij vergelijkbare kantoren. Sinds januari 2014 is Richard gecertificeerd Register Belastingconsulent. Richard studeert nu verder door tot Register Belastingadviseur.

Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag

Finn Couwenbergh Junior financieel medewerker

Finn studeert bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf september werkt hij een halfjaar mee als junior financieel medewerker.