Onze specialisten

De specialisten van Claessen & Roelofs kenmerken zich vooral door hun ervaring,
gedrevenheid én hun grote liefde voor het vak.

Peter Claessen RB

Peter is fiscaal gekneed door zijn jarenlange ervaring bij de grote accountantskantoren. Daarnaast is hij gecertificeerd Register Belastingadviseur. Hij begeleidt de klant met passie bij fiscale en ondernemers-vraagstukken, zoals herstructurering, bedrijfsopvolging, financiering en verkoop van de onderneming.

Angela Roelofs RB

Angela heeft haar ervaring opgedaan in haar werk binnen de accountancy. Zij is tevens gecertificeerd Register Belastingadviseur. Naast de interne organisatie van kantoor en haar samenstel- en fiscale werkzaamheden voor de klant, begeleidt zij ondernemers graag bij het opzetten, organiseren en automatiseren van hun financiële processen.

Erkend RB kantoor

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening en Permanente Educatie om kwaliteit en kennis op peil te houden. De Register Belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring en gevoel voor ondernemerschap.

Arnold de Zwart

Senior Fiscaal / Financieel medewerker

Marion Wentink

Secretaresse / administratief medewerkster

Richard Lindeman RBc

Fiscaal / Financieel medewerker

Finn Couwenbergh

Fiscaal / financieel medewerker

Aissam Ben Lahbib

Junior financieel medewerker

Coen van Werkhoven

Junior financieel medewerker